miercuri, 1 aprilie 2015

Un moșulică vechi de 1000 de ani

Astă-noapte am avut un coșmar. Se făcea că mi-o trăgeam cu un moș, dar nu era Moș Crăciun. Era tocmai un moș expirat, vechi de 1000 de ani, cu riduri de zici că-s gropile din Romînia și mîini mai scârboase, vă jur, nu cred că am mai văzut vreodată. Cine e moșulică cu pricina? Scîrboșenia dracului e un bogătan care mai vine din cînd în cînd la noi la mănăstire să arunce cu bani.

                                                            Foto: bp.blogpsot.com

-          Mănăstire? Cum adică mănăstire?

Tu chiar nu ai citit titlul? Scrie clar Călugărița apetisantă. Eu sunt. Nu ți se pare normal să trăiesc la o mănăstire, din moment ce sunt o călugăriță? Revenind totuși la moșulică cu pricina. El stă fix în spatele mănăstirii. Are o viluță cu un etaj, construită în două luni de vară, acum cîțiva ani. Nu are piscină, dar are niște mașinuțe, pe care nu le ține în garaj decît iarna. În rest, stau expuse privirii mele apetisante.

Are un Ferrari roșu, un Porsche Cayene galben și un Bugatti albastru. O fi patriot moșulică. Pe cît de scîrbos mi se pare, pe atît de mult mă excită. În visul meu, moșneagul se ținea bine pe picioare și după trei viagra era în putere mai ceva ca media aritmetică a tuturor cailor putere de la mașinuțele sale.

                    Foto: carpicturesites.comauto-types.commotortrend.com

Nu eram îmbrăcată în călugăriță, să fim serioși totuși. Habar nu are cine sunt și ce fac. Eram mai mult decît încântată de senzația pe care o simțeam atunci mi-a băgat c-o iu. Păsărica mea urla de fericire! Dar stai, ce avem noi aicișa? Un tablou cu el și nevastă-sa moartă de la nuntă. Adică nu, moartă după vreo 30 de ani împreună, dar cum e posibil să îi pui dungă neagră tocmai tabloului de la nuntă? Am și izbucnit în rîs. Era totul prea amuzant. Și el o baga și o scotea. Și o scotea și o băga.

 Foto ințială:libertatea.ro

Mîinile lui zbîrcite mi-au strîns sînii. Vreau să vomit! Am nevoie de un o pungă! Sau mai bine de un lighean! Ce își imaginează că face? Ia-ți labele intrate în putrefacție de pe superbitățile mele! Șuo!

Îmi cobor privirea mai în jos și ce observ? Peștele! Peștele ăla pe care încă îl mai au mulți comuniști. Peștele cu mileu se afla fix în fața superbităților mele. Oare e vreun fetiș a lui moșulică ăsta? Sau nu! E zoofil! Ajutoooooooor!

                                                     Foto: latrecut,ro

P.S.: Cînd am plecat mi-a dat o felie din tortul de ciocolată al fetei lui. Măcar a meritat efortul, nu? J

P.P.S.: Mi-am dat seama de ceva! Am avut parte de un young-old chiar aproape de curtea mănăstirii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 photo signature_1_secretedezbracate.gif