sâmbătă, 4 aprilie 2015

Scrisoare către învățătoarea teroristă

Sunt absolut dezgustată, dezolată și revoltată pe tine, învățătoare teroristă, Monica Chiorean de la Liceul de muzică Sigismund Toduță” din Cluj!

Ești o femeie: frustrată, dementă, imbecilă, jigodie, cretină, schizofrenică, crizată, proastă, teroristă, maniacă, lepră, jegoasă, istorică, violentă, rece, impersonală, fără suflet, psihopată, defectă, crudă, nemiloasă, fără creier, care nu merită să predai nici măcar o secundă din viața ta!

Am încercat să te înțeleg cît am putut. Nu știu cît de mult am reușit, dar nu cred că nu am dreptate. Stresul de la muncă și de acasă, faptul că poate ai fost crescută în violență, în frică și intimidare, toate acestea alăturate lipsei de sex au dus la apariția unor probleme psihice și manifestări comportamentale extrem de grave.

Uite ce îți recomand eu, o Călugăriță apetisantă:

  1. Mergi la un psiholog sau mai bine nu, e prea scump pentru salariul tău. Pentru tine este indicat un psihiatru! Tu ai probleme grave de comportament! Vorbește cu el și te va ajuta să te descarci!
                                                       Foto: timpul.md

  1. Ia-ți un dildo, uită-te la cîteva filme pentru adulți! Te vor ajuta enorm să scapi de tot stresul acumulat în timpul zilei! Am unul special pentru tine.
                                                         Foto: cloudfront.net

  1. Te-aș scrie într-un Death Note, dacă aș ști că funcționează! Am salva lumea de un asemenea specimen.
                                                    Foto inițială: deviantart.net

  1. Dacă Hitler ar exista, aș apela la el să te trimită în lagăr! Poate așa vei simți pe propria piele ce înseamnă frica, umilința, teroarea.
                                                        Foto: adevarul.ro

  1. Meriți să fii dată afară și să nu mai profesezi! Păcat însă că directorul știa și a mușamalizat totul.
                                                       Foto: goingconcern.com

Știi ce ar trebui să facă părinții? Să își ia copiii de la o asemenea nebună ca tine și să îi transfere la o altă școală, să nu te mai vadă vreodată! De asemenea, ar trebui să te dea în judecată pentru rele tratamente aplicate minorilor. Bravo părintelui care și-a ascultat copilul și a decis să te înregistreze fix atunci cînd nervii te posedau! 

Ce ar trebui să facă copiii? Să nu se mai ducă vreodată la ora ta! Să nu te salute pe stradă, să te bată cu pietre și să te scuipe. Știi de ce? Pentru că meriți!

Unde ar trebui să ajungă o învățătoarea teroristă? La închisoare, între trei și șapte ani conform Noului Cod Penal. În realitate, probabil vei va fi tot la aceeași școală, terorizînd alte generații întregi de copii.

Băi femeie, te-ai gîndit vreodată că 01=1, ce contează un nenorocit de zero? Îți dai seama că nu ești capabilă să explici clar, ca orice să poată înțelege? Cum să te răstești în halul acesta unor copii? Nu ai nici o scuză!

                                                 Foto: s3.amazonaws.com

Dacă pentru un mizilic ca acesta tu te enervezi, ce faci atunci cînd îți vine factura cu cinci zerouri la gaz? Te spînzuri? Poate asta ai merita!

Eu înțeleg că stresul e mare, dar există un concediu trei luni pe an, numit vacanța mare. Ai timp berechet să te relaxezi. Dar alții care lucrează în fabrici, în call centere sau în spitale? Ei nu sunt stresați oare? Dar nu reacționează ca tine, cretino!

Tu nu poți realiza că fiecare copil e unic în felul său, și că nu toți pot înțelege matematica? Cum să te crizezi în halul acesta, măi femeie cretină?

Tu chiar nu știi că trebuie să ai răbdare cu copiii? De ce ți-ai mai ales meseria asta? Tu chiar ai uitat că ai fost la fel ca acești copii acum cîțiva zeci de ani în urmă?

Tu nu te gîndești, măi teroristă cretină, la cît suferă copiii că nu sunt înțeleși de părinți, că nu pot dormi noaptea din cauza ta? Cum poți să pui capul pe pernă știind cît rău faci?

Știi ce e mai grav? Că părinții nu își ascultă proprii copii atunci cînd le spun că învățătoarea se comportă rău cu ei. Se complac în starea în care sunt, înghit și trec mai departe. Dar consecințele? Dar traumele? Ele nu dispar una-două, ci în timp. Părinți proști, cum vă puteți lăsa copiii cu o așa dementă?

Copiii nu pleacă să se spele pe mîini fiindcă vor să stea cu tine, cu învățătoarea teroristă? Eu nici nu cred că îi lași să plece afară din clasă fără să îți ceară voie? O iubiți? Îi mai dați o șansă? Pe bune? Cine te crede? În ce lume trăim?

Sărmanul copil, sărmanii copii care sunt nevoiți să îndure atîta umilință într-un sistem în care sunt captivi, în special din cauza părinților care nu îi pot înțelege și nu le pot oferi o viață mai bună!

Dragi părinți cretini, dacă voi vreți să vă lăsați copilul să fie terorizat, nu aveți decît! Asta veți primi la pachet:



Mult succes!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 photo signature_1_secretedezbracate.gif